Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Kérjük, ha egyetértesz, kattints az ELFOGADOM gombra, ha változtatni szeretnél ezen, akkor a Beállítások módosítása gombra. Köszönjük!

Részletesebb információ az Adatkezelési tájékoztatónkban.

Menü

Megrendelés - Szállítás - Fizetés

Hogyan fizethet, és hogy történik a kiszállítás?

Ajánlatot kérhet írásban e-mailben, iroda@hoszigvasarlas.hu vagy a  webshopon keresztül illetve szóban személyesen vagy telefonon,  +36-70/77-99-377 telefonszámon, azonban munkatársunk az Ön ajánlatát minden esetben írásos formában készíti el, és e-mail-ben juttattja el Önhöz.

Az írásos árajánlat, illetve a rendelés visszaigazolás már a fuvardíjat, a csomagolási és egyéb költséget is tartalmazza.

Amennyiben a vásárlást nem személyesen szeretné lebonyolítani, az ajánlatra e-mail-ben válaszolva rendelheti meg az abban szereplő termékeket.

A megrendelése alapján munkatársunk telefonon felveszi Önnel a kapcsolatot, majd egy rövid egyeztetés után elkészíti a számlát, amit e-mail-ben juttat el Önhöz.

A termékismertető leírás esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget, a feltüntetett képek helyenként illusztrációk.
A vételár mindig a kiválasztott áru mellett feltüntetett nettó és bruttó ár, a feltűntetett árak nem minősülnek közvetlen árajánlattételnek.
Az esetleges elírásokból eredő károkért cégünk nem vállal felelősséget.

A számla kiegyenlítésére többféle lehetőség kínálkozik:

  • átutalhatja cégünk bankszámlaszámára
  • személyesen, cégünk irodájában kiegyenlítheti a készpénzfizetésiszámla ellenértékét.

A számla kiegyenlítése után az előre egyeztetett időpontban az árut leszállítjuk a megadott helyszínre (illetve amennyiben nem kért szállítást telephelyünkön átveheti azt.)

MIT KELL TUDNI A TERMÉKEK SZÁLLÍTÁSÁRÓL?

A szállítási kondíciók szinte minden termékcsoportnál különbözőek, így rendelése után kerülnek kiszámításra! A rendelés leadása során rendszerünk autómatikusan 18 000 Ft szállítási költséget rögzít, ami csak tájékoztató jellegű! Az ország egész területére akár ingyenes szállítással is visszük a megrendelt termékeket, ez mennyiségtől és termék típustól függ. A kisebb csomagokat POSTA / GLS  futárral akár másnapra is 2 - 3000 Ft díjért szállítunk.

Természetesen a szállítási költségek tudatában van lehetősége módosítani a rendelésén.