Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Kérjük, ha egyetértesz, kattints az ELFOGADOM gombra, ha változtatni szeretnél ezen, akkor a Beállítások módosítása gombra. Köszönjük!

Részletesebb információ az Adatkezelési tájékoztatónkban.

Menü

ISOMASTER EPS H-80 G Silver Grafitos szigetelés homlokzatra -- 10 cm

Elérhetőség: Raktáron
Válasszon méretet:

Paraméterek

Szállítási információ: Ország bármely pontjára a szállítás ingyenes, ha ebből a termékből, vagy a hozzá tartozó rendszerelemekkel együtt, összességében, bruttó 100.000 Ft felett rendel!
Alkalmazás: Homlokzat, födém, pincefödém
Hőszigetelő lemez mérete: 50 x 100 cm
Hővezetési tényező: 0.031 W/mK
Rendelési információ Csak egész, bontatlan csomagot tudunk szállítani! Mivel webshopunk sajnos nem kezeli a törtszámokat, egészre kerekítve tud rendelni. A pontos mennyiség a rendelése visszaigazolásában lesz látható! Színjelzés:1 piros csík
Típusjelölés EPS-EN 13163-T(1)-L(2)-W(2)-S(2)-P(5)-BS125-CS(10)80-DS(N)2-DS(70,-)3-TR150
Tűzvédelmi osztály E (EN 13501-1 szerint)
Vonatkozó termékszabvány EN 13163

Leírás

Új épületek, vagy régi épületek felújítása esetén a homlokzat hőszigetelésére kiválóan alkalmas az ISOMASTER EPS H-80 Silver Grafitos szigetelés homlokzatra, amely a húzó és nyomószilárdságában, a minimális nedvességfelvételében, valamint a tűzbiztonság tekintetében megőrizte a hagyományos fehér EPS kiváló tulajdonságait, ugyanakkor a grafitadaléknak köszönhetően sokkal jobb hőszigetelést biztosít.  Vékonyabb rétegek alkalmazásával is el lehet érni a falazat kívánt hőáteresztési mutatóját.  Az anyag igen szilárd, ugyanakkor könnyen alakítható, csekély súlya miatt egyszerűen szerelhető. Ha kezeletlen sötétszürke táblák közvetlen napsugárzásnak vannak kitéve, hajlamosak lesznek arra, hogy a túlzott felmelegedés következtében beálló dilatáció hatására még a ragasztó megkötése előtt elváljanak a faltól. Erre fokozott az esély a tavaszi és őszi átmeneti időjárás esetén. Az ISOMASTER EPS H-80 G Grafitos hungarocell lemez 5 cm vastagságtól egy oldalon védőbevonattal is rendelhető, ISOMASTER EPS H-80 G SILVER Grafitos szigetelés homlokzatra néven ami ezt segít megelőzi. Amennyiben szükséges, a ragasztó megkötése után dübelezéssel lehet teljessé tenni a grafitos hungarocell lemez rögzítését.