Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Kérjük, ha egyetértesz, kattints az ELFOGADOM gombra, ha változtatni szeretnél ezen, akkor a Beállítások módosítása gombra. Köszönjük!

Részletesebb információ az Adatkezelési tájékoztatónkban.

Menü

FIBRAN XPS lábazati szigetelő lemez 18cm - bordázott felületű, egyenes élképzésű

Ár:
10.058 Ft (7.920 Ft + ÁFA)
Elérhetőség: Raktáron
Válasszon méretet:
Menny.:m2

Paraméterek

Szállítási információ: Ország bármely pontjára a szállítás ingyenes, ha ebből a termékből, vagy a hozzá tartozó rendszerelemekkel együtt, összességében, bruttó 100.000 Ft felett rendel!
Hőszigetelő lemez mérete: 60 x 125 cm
Élképzés egyenes
Hővezetési tényező: 0,035 W/mK
Rendelési információ Csak egész, bontatlan csomagot tudunk szállítani! Mivel webshopunk sajnos nem kezeli a törtszámokat, egészre kerekítve tud rendelni. A pontos mennyiség a rendelése visszaigazolásában lesz látható! Páraáteresztő képesség (vastagság függvénye):MU (200 - 80)
Hővezetési tényező (λd) 20mm-30mm 0,033 W/mK, 40mm - 20mm 0,035 W/mK
Tűzvédelmi osztály E (EN 13501-1)
Vonatkozó előírás MSZ EN 13164, MSZ EN 13172
Anyaga Érdesített felületű, egyenes élképzésű extrudált polisztirol (XPS); CFC, HCFC és HFC mentes

Leírás

A FIBRAN GF-I XPS lábazati, zárt cellás, bordázott felületű, kék színű, szigetelő lemez, egy különleges hőszigetelő anyag melyet nedves környezetben és extrém terhelés esetén is használhatunk. A FIBRÁN GF-I XPS lábazati polisztirol az EPS termékektől eltérően nem expandálással, hanem extrudálással készül, ennek köszönhetően szerkezete homogénebb, sűrűbb és zártabb. Vízfelevevő képessége az EPS termékekhez képest lényegesen kisebb, ezért kiváló a pincefal, padló, lábazat hőszigetelésére, sőt a talajnedvesség, talajvíznyomás elleni szigetelés mechanikai védelmét is biztosítja hosszútávon. Érdesített felülete révén a homlokzati hőszigetelésekhez használatos ragasztótapasz és hagyományos vakolat egyaránt jól tapad hozzá.

A hőszigetelés vastagságát hőtechnikai számítással kell meghatározni. A hőhíd vonalában nem lehet rosszabb a fal szigetelőképessége, mint az általános helyen. A tervezés során a hőszigetelés helyigényét biztosítani kell. A lábazatok hőszigetelését a belső padlóvonal alá legalább fél méterrel le kell vezetni, ahhoz, hogy a hőhidak káros hatását csökkenteni tudjuk.