Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Kérjük, ha egyetértesz, kattints az ELFOGADOM gombra, ha változtatni szeretnél ezen, akkor a Beállítások módosítása gombra. Köszönjük!

Részletesebb információ az Adatkezelési tájékoztatónkban.

DÖRKEN Delta MAXX PLUS páraáteresztő tetőfólia ragasztósávval - 75m2/tekercs

165.000 Ft (129.921 Ft + ÁFA)
Menny.:tekercs
Egységár: 2.200,00 Ft/m2 (Bruttó)
Elérhetőség: Raktáron

Paraméterek

Egységtömeg 190 g / m2
Mérete 1,5 m x 50 m, 75 m2 / tekercs

Leírás

Kiszerelés: 1,5 m x 50 m, 75 m2 / tekercs

Csak egész tekercs rendelhető 

Előnyök

 • Bizonyítottan hosszú élettartam
  A DELTA®-MAXX PLUS bizonyítottan hosszú élettartammal rendelkezik. Ezt a tulajdonságát különböző vizsgálati eljárások során, a legmostohább körülmények között kellett fóliánknak bizonyítania. Kitűnő teljesítményét és maximális ellenálló képességét ETA tanúsítvány is alátámasztja.
 • 30 év teljesítmény garancia
  Garantáljuk, hogy a DELTA®-MAXX PLUS alátétfólia szakszerű beépítés esetén funkcióját (vízzáróság: W1) 30 éven át megtartja. Amennyiben a fólia vízzáróságával kapcsolatban a garanciaidő alatt probléma merülne fel, mi nemcsak az anyagot cseréljük, hanem annak szakszerű beépítéséről is gondoskodunk. Az ügyintézés egyszerű: csak egy telefon, és mi intézkedünk! Részletes garanciális feltételek itt találhatók.
 • Akár 30% anyagmegtakarítás
  A mindkét szélén megtalálható ragasztósávnak köszönhetően sokkal kevesebb anyagot fog a fóliázás során felhasználni, mert a tekercs egyszerűen megfordítható. Vagyis minimális szabási hulladék keletkezik, és ezzel együtt a költség is csökken. A tető méretétől, hajlásszögétől és formájától függően - a standard ragasztószegéllyel rendelkező fóliákhoz képest - akár 30 % anyagmegtakarítás is elérhető.
 • Magas tűzbiztonság
  B éghetőségi osztályának köszönhetően a DELTA®-MAXX PLUS jelentősen megnehezíti a tűz terjedését, ezáltal óvja az épületet és annak lakóit is.
 • Fenntartható energiatakarékosság
  Az integrált öntapadó ragasztósáv megakadályozza a hideg levegő valamint a nedvesség hőszigetelésbe jutását. Így a DELTA®-MAXX PLUS a tetőnek maximális védelmet nyújt, és emellett értékes energia- és fűtésköltséget takarít meg – a hosszú távon energiahatékony tetőszerkezet érdekében.
 • Beesésbiztos
  A nagy szakítószilárdság és a kiemelkedő szakadási nyúlás különleges kombinációjának köszönhetően a DELTA®-MAXX PLUS beesésbiztos, megfelelt a megszigorított vizsgálatokon, tehát jelentősen nagyobb biztonságot nyújt Önnek és kollégáinak a munkavégzés során.
 • Nagy rugalmasság                                                                                                                                                                                                                                                                                      A DELTA®-MAXX PLUS nagy rugalmassága gondoskodik a nem tervezett igénybevételekből adódó sérülésekkel szembeni ellenállásról (tetőfedő cipő, vagy egy leeső szerszám). Ez is jelentősen hozzájárul a tető hosszú távú védelméhez! 
 • Intelligens DELTA® technológiákkal: DELTA®-AMS intelligens membrántechnológia és DELTA®-BiCo mag-köpeny száltechnológia.

A megújult DELTA®-MAXX PLUS és DELTA®-FOXX PLUS

Alkalmazás

A DELTA®-MAXX PLUS ideális megoldás teljes szarufaközt kitöltő hőszigeteléssel rendelkező tetőszerkezetekhez, megfelel a ZVDH irányelv szerinti UDB-A és USB-A osztály követelményeinek. Ezenkívül fektethető teljes deszkázatra is, valamint beépíthető ideiglenes fedésként és zárt burkolatú, átszellőztetett homlokzatkonstrukció homlokzati fóliájaként.

A DELTA®-MAXX PLUS alátéfólia különösen hatékonyan és gazdaságosan fektethető a mindkét hosszanti oldalán megtalálható, két integrált ragasztósávnak köszönhetően. Fektetése irányfüggetlen. A fóliát az eresszel párhuzamosan kitekercseljük, az él mentén ferdén elvágjuk, majd a fóliatekercset 180 fokkal elfordítva, az ellenkező irányban folytatjuk a fektetést. Az élgerinceknél, vápáknál - a pontos vágásnak köszönhetően - nincs felesleges hulladék, rögtön lehet folytatni a munkát a ferdén levágott fóliatekerccsel. 

A fólia kitekercselése után a ragasztósáv védőfóliáját eltávolítva, a széleket egyszerűen össze kell nyomni, és kész!
A felület a ragasztás után azonnal szélzáró. Az integrált ragasztószegélynek és a hátsó oldali tömörített flízstruktúrának köszönhetően fektetése gyors. Négyzetrácsos mintázata szabási segédvonalként szolgál.

MEGRENDELÉS - FIZETÉS - SZÁLLÍTÁS folyamata

MEGRENDELÉS folyamata:

- webshopban  

- e-mailben: iroda@hoszigvasarlas.hu címünkre

- telefonon:  +36-70-77-99-377 telefonszámunkon

amelyik Önnek kényelmesebb.

A megrendeléshez szükséges információk:

- termékek, méretek, mennyiségek pontos kiválasztása, megadása (csomagolási egységekre kerekítve)

- számlázási cím (a cím ami a számlán kell hogy szerepeljen)

- szállítási cím (ahova a termékek szállítását kéri, amennyiben szállítással kéri rendelését)

- kapcsolattartó neve (a rendeléssel, szállítással kapcsolatban őt keressük)

- kapcsolattartó telefonszáma (a rendeléssel, szállítással kapcsolatban ezen a számon hívjuk munkaidőben)

- átvevő neve és telefonszáma (amennyiben a kiszállításkor jelen lévő személy más mint a kapcsolattartó)

FIZETÉS:  DÍJBEKÉRŐ – FIZETÉS – ELŐLEGSZÁMLA folyamata

1. A megadott adatok alapján DÍJBEKÉRŐ-t küldünk e-mail-ben 24 órán belül. Kérjük ellenőrizze le a promóció- és a spam email mappáját is, ha nem találja. Néha sajnos oda kerülnek a leveleink. A díjbekérő tartalmazza már a fuvardíjat, a csomagolási és egyéb költséget is ( ragasztóknál, cserepeknél). Ha változás van a megrendelés tételeihez képest, akkor felhívjuk Önt.

A díjbekérőt emailben küldjük az utaláshoz, befizetéshez szükséges banki adatokkal, összeggel, hivatkozási számmal.

2. FIZETÉSI MÓDOK:

- előreutalással díjbekérő alapján

- készpénzes befizetéssel központi irodánkban (Győr, Kiss Ernő utca 1.)

- készpénzes befizetéssel Duna Takarék Bank-os vagy OTP-s számlaszámunkra.

A helyszínen a sofőrnek nem tud fizetni.

3. ELŐLEGSZÁMLA a beérkezett összegről

Utalását vagy befizetését követően (a pénz számlánkra beérkezése után) előlegszámlát állítunk ki a megadott számlázási cím alapján.

Számlázó programunk emailben küldi Önnek az előlegszámlát, FIZETVE megjelöléssel. Ezt követően Önnek az áru érkezéséig további teendője nincsen.

 

CÍMRE SZÁLLÍTÁS – ÁTVÉTEL folyamata

1. GLS futárszolgálattal történő szállítás esetén (kisebb csomagoknál csak, hőszigetelést nem vesz fel a GLS) a rendszer automatikus értesítést küld a várható érkezésről.

A feladást követően a csomagok 24 órán belül érkeznek a megrendelőhöz.

2. A címre szállításról, átvételről előzetesen egyeztetünk Önnel. Amennyiben lehetséges, igyekszünk az Önnek leginkább megfelelő szállítási/átvételi napot megszervezni.

3. A kiszállítás legtöbb esetben nagyobb autókkal történik. (7,5t-s vagy 12t.-s autókkal) Általában ponyvás felépítménnyel.

 

  

 

Amennyiben a behajtáshoz engedély szükséges vagy nehezen megközelíthető (belógó ágak vannak az út mentén, keskeny az út, domboldalon van a szállítási cím) kérjük előre jelezze nekünk a szállítási nehézséget!

4. A szállítás napján az érkezés előtt a sofőr keresni fogja még.

5. A szállításkor a sofőr mellett rakodó ember nincsen. A lepakolásban segít a sofőr, de az átvételkor segítséget kellene szerveznie, kérjük ezzel kalkuláljon előre!

6. Az átvételkor a sofőr átadja a szállítólevél egy példányát, egy másikat kérünk aláírni, leigazolni.

 

VÉGSZÁMLA a folyamat lezárásakor

- a kiszállítást követően 0-ás végszámlát küldünk emailben, amennyiben az előlegszámlán szereplő termékek nem változtak, módosítás (kiegészítő rendelés) nem történt.

- amennyiben rendelésében változás, módosítás (kiegészítő rendelés, raklapok elszámolása) történt, akkor a végszámla összege nem lesz nullás. Az elszámolószámla alapján további utalásra, befizetésre lesz szükség. Mi az elszámolást követően a mínuszos számlákat általában aznap teljesítjük.

- Az előlegszámla és a végszámla együttesen fogják majd a rendelését, befizetését igazolni. Elszámoláshoz mindkettőre szüksége lesz. Online számlánk aláírás és pecsét nélkül is érvényes. Postai úton nem küldjük!

FONTOS:

Az ügyfeleink visszajelzése alapján a megrendelések 99%-a korrekten, gyorsan, zökkenőmentesen lezajlott !! Köszönjük hogy megrendelésével bizalmat szavaz felénk! Mi biztosan nem élünk vissza vele!!