Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Kérjük, ha egyetértesz, kattints az ELFOGADOM gombra, ha változtatni szeretnél ezen, akkor a Beállítások módosítása gombra. Köszönjük!

Részletesebb információ az Adatkezelési tájékoztatónkban.

Menü

Baumit SpeedTop kötésgyorsító

Ár:
4.000 Ft (3.150 Ft + ÁFA)
Elérhetőség: Raktáron
Menny.:flakon

Paraméterek

Anyagszükséglet: 1 teljes flakon / 25kg-s vakolat vödör

Leírás

SpeedTop (250 ml) kötésgyorsító alkalmas GranoporTop, SilikonTop és DuoTop termékeink kötésének gyorsítására, +1 ºC és +15 ºC fok között, maximum 95% páratartalom esetén. (1 flakon 1 vödör 25 kg vakolathoz)

A vakolat lemosódásának oka, több egymást erősítő helyi körülményre vezethető vissza, és ezzel jelentős értékű vékonyvakolat mehet tönkre. Ezen problémák megoldására ajánljuk a Baumit SpeedTop kötésgyorsító adalékszert vékonyvakolatok felviteléhez. A termék használatával jelentősen csökken a felhasznált anyagok, levegő vagy éjszakai páralecsapódás okozta vékonyvakolatba visszaszivárgó víz veszélye. Ezzel hatékonyan lerövidíthető a kezelt felület napokig tartó instabilitása. Természetesen, a homlokzat védelmére (pl. állványvédő háló) továbbra is szükség lesz. Az adalékszer nem helyettesíti ezt, így a csapódó eső ellen a kötésben lévő vékonyvakolatot nem védi meg. A Baumit SpeedTop kötésgyorsító- és filmréteg-képző hatásával, alacsony hőmérséklet és magas páratartalom esetén növelni lehet a vékonyvakolat védelmét, hogy tartós és károsodás mentes felület készülhessen.